Inauguración Domingo 21 de Mayo de 2017
12h · Exposición Fotográfica

 IMAGINA” · Josep Font

Aquesta exposició neix dels meus últims viatges al Vietnam, Senegal, l’India, Nicaragua, Guatemala i Costa Rica. Les imatges estan fetes amb càmares compactes i telèfons mòbils.

Quan vaig començar a viatjar m’agradava captar les imatges dels paissatges que tenia la sort de contemplar, però poc a poc i sense adonar-me’n, vaig passar a fotografiar més les persones amb les quals, ni que fos per un instant, compartia les meves aventures. Són aquestes persones, la seva manera de viure, de fer, de mirar i de somriure, el que m’ha ajudat a entendre millor aquest complex món on vivim.

Els beneficis de les fotografies venudes es destinaran a cobrir part dels costos de l’exposició i a les organitzacions amb les quals he col.laborat durant l’últim any, «La esperanza Granada«,  Nicaragua, i el «Casal dels Infants del Raval» Barcelona.

Espero que us agradin!

IMAGINA en La Hormigonera

Hemos querido apoyar a Josep Font en sus ganas de hacer una muestra de la serie de fotos que conforman “Imagina” ya que detrás de sus fotos no vemos sólo recuerdos de viajes.

Vemos momentos captados en donde la trasparencia de las personas retratadas, las miradas o las situaciones y escenarios, nos invitan a construir en nuestro imaginario el contexto de los lugares visitados, despojados de prejuicios, a forma de espejo en relación a la sociedad a la cual nos sentimos pertenecientes.

De niños a ancianos, el paso de la vida…

Fotos captadas sin pretensiones, sin técnicas, sin un objetivo artístico, pero que nos hace reflexionar en lo simple por sobre lo complejo.

ACTIVIDAD:

Título: IMAGINA
Género: Fotografía
Autor: Josep Font
Inicio: Domingo 21 de Mayo de 2017
Fin: Domingo 18 de Junio de 2017
Hora Inauguración: 12h
Lugar: La Hormigonera Col·lectiu Cultural
Carrer d’Olzinelles 63, baixos
08014 · Sants · Barcelona