Sábado 25 de Noviembre de 2017 
15h a 19h · FotoRobert · Taller Retrat Latex Estudi 

Latex Costume” és un taller pràctic d’estudi on durem a terme un treball fotogràfic, on gràcies a les possibilitats que ens proporciona el làtex com a vestuari, obtindrem gran varietat de fotografies. El làtex és un producte que en el món de la fotografía publicitaria dona un gran resultat gràcies a les lluentons provocades per la il·luminació i per la definició del cos que aquest provoca. Una ocasió inmillorable per aquells fotògrafs, iniciats o no, que vulguin dur a terme una sessió fotogràfica un xic diferent i divertida.

Metodologia:

Per optimitzar el rendiment del taller l’enfocarem com a un projecte professional. D’aquesta manera els participants del taller coneixeran i viuran en primera persona tots i cadascun dels aspectes a tenir en consideració en un treball fotogràfic, eliminant així els temps morts i maximitzant el rendiment del taller.

L’objectiu és que cada participant participi en l’eleció de l’estètica de cadascuna de les fotografies que plantejarem així com participi del muntatge i disseny dels esquemes d’il·luminació. Al final del workshop cada alumnes haurà disparat entre 300 i 400 fotografies.

* Places Limitades:  5 alumnes

* Cal dur una càmera fotogràfica

Més Informació i inscripcions: 

Fotorobert:

Telèfon: +34 679 399 756

E-mail: info@fotorobert.me

La Hormigonera Col·lectiu Cultural

E-mail: lahormigonera.c.c@gmail.com

Fromulari d’Inscripció

 

ACTIVIDAD:

Título: Taller Retrat Latex Estudi
Género: Taller de Fotografía
Autor: Fotorobert
Día: Sábado 25 de Noviembre de 2017
Hora de 15h a 19h
Lugar: La Hormigonera Col·lectiu Cultural
Carrer d’Olzinelles 63, baixos
08014 · Sants · Barcelona