Del 12 al 26 de Maig de 2016
Inauguració Dijous 11 de Maig de 2016 · 19:30h

Juguem a viure sense entendre la vida. Ens perdem en una rutina asfixiant oblidant somriure al present. Fugim de la vellesa. Temem el temps i el perdem intentant-lo evitar.

Per un moment imagina que el món t’abraça i viatges a través dels objectes que algú va oblidar en petits racons. Viatges a l’essència d’un moment perdut. Explores la bellesa d’un instant etern d’una vida desconeguda. Descobreixes que, per més que fugis, el temps et trobarà i com una vella amistat t’acaronarà carinyosament.

Nota Biogràfica

Roger Aran és un cercador d’històries. És un artista lleidatà que va arribar a Barcelona per estudiar interpretació i música. Ara estudia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya on descobreix nous punts de vista per relatar les històries que troba.

Amb una visió peculiar del món, sempre intenta trobar quelcom màgic i genuí. No mira, observa. Observa amb atenció aquella petita escena quotidiana que s’escola entre les cortines d’una finestra. Observa la tristor o la felicitat d’un objecte i de la gent que l’ha utilitzat.

http://ow.ly/Ti5To

Títol:                    Tempus Fugit
Gènere:                 Fotografia
Autor:                   Roger Aran
Inauguració:        Dijous 12 de maig de 2016
Hora:                    19.30h
Durada:                Del 12 de maig al 26 d’abril

Lloc:                     La Hormigonera Col·lectiu Cultural
.                             Carrer d’Olzinelles 63, baixos
.                             08014 ∙ Sants ∙ Barcelona