Del 4 al 30 d’octubre de 2018
Inauguració: Dijous 4 d’octubre de 2018 · 19:00 h

 

KOS, Kaos,  Removem l’Art

El Col·lectiu d’Artistes de Sants, en col·laboració amb La Hormigonera Col·lectiu Cultural, us conviden el pròxim  4 d’octubre a les 19.00 h a la inauguració de l’exposició gratuïta «Kos, kaos, removem l’art».

«La formigonera ha estat la inspiració de l’exposició «KOS, Kaos, Removem l’Art» que 14 artistes del Col·lectiu d’Artistes de Sants mostraran a l’espai cultural de La Hormigonera.
Igual que el formigó és el resultat d’uns components, amb unes característiques específiques en continua recerca per obtenir constantment una qualitat superior del producte, KOS és la suma d’unes obres realitzades en les tècniques d’aquarel·la, pintura, gravat, escultura i fotografia que en remoure’s entre si tots els elements que la conformen, s’imanten entre ells, per deixar de ser Kaos i esdevenir un KOS consistent, creatiu ple d’emocions adaptat a l’espai en què s’exposa i captivar en gran mesura a l’espectador.»

Col·lectiu d’artistes de Sants

El Col·lectiu d’Artistes de Sants va néixer fa trenta anys amb el propòsit de difondre les obres dels seus artistes plàstics, apropant-les als barris de Sants, La Bordeta i Hostafrancs, i s’ha convertit en un teixit associatiu, cultural i participatiu amb altres associacions.

Per a nosaltres tota expressió i creació, sigui pintura, sigui poesia, sigui teatre, sigui cinema, etc., és art, per tant, allò que iniciaren un grup reduït d’amics, units per uns mateixos objectius, és avui un multitudinari grup obert amb un gran ventall de disciplines.

Artistes

 

PITU ALCOBER SOLANAS

 

Pertany al Col·lectiu d’Artistes de Sants des del 1988.
Avantguarda Experimental: Escultura, Pintura i Collage. Constructor de Gegants, Capgrossos i Bestiari de Diables de Sants, fa 27 anys que realitza el Carnestoltes al barri de Sants.

Amb la llibertat de ser autodidacta

Presenta la seva obra «Desig«, realitzada en tècnica Mixta, fustes de tren i una destral vella.

 


 

ANNA BAFALLUY DEL EJIDO

 

Ha realitzat estudis artístics a l’Escola d’Arts i Oficis Llotja (2002-2008) i ha participat com a tallerista de dibuix i pintura en diversos centres (2002-2008). Va rebre el Premi Francesc Galí el 2006.

La seva obra està realitzada en tècnica Mixta en bastidor.

 


 

MEY CARO GARFIA

 

 

 

Molts anys amb els pinzells i aprenent coses noves cada dia.

La seva obra està realitzada en acrílic.


 

ANNA FORTUNY DRAGÓ

Va estudiar Disseny Gràfic a la Llotja de Barcelona i Disseny de Moda a la «University of Arts» de Londres.Ha exposat en exposicions col·lectives al Pati Llimona de Barcelona el 2001, a la Biblioteca de Bellvitge a L’Hospitalet de Llobregat el 2010 i a la «Roll up Gallery» a Sant Francisco, EEUU, el 2013.

Presenta les Obres:
Solitària: La llum dins la nit… la papallona, formosa, surt a volar, tranquil·la i segura, allunyada dels perills de la foscor de la fosca nit. Acrílic sobre llenç

Trencant aigües: Estudi de colors, Representa el naixement oníric del meu fill. Acrílic sobre llenç

 


 

GEMMA GENESTÓS GIL

 

Disseny gràfic a l’escola Llotja de Barcelona)
Màster d’Animació 2D i 3D a la UPF.
Delineant de Construcció.

La seva obra està realitzada en pintura mormolejada, pastel.

 

 


 

RAQUEL HURTADO OROZCO

Nascuda a Bogotà el 1963. Es Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de la Sabana de Bogotà. Professora de Belles Arts a diferents escoles de Bogotà i a la Universitat CUN com a coordinadora d’Extensió Cultural. En ls seva trajectòria ha realitzat diverses exposicions a Bogotà i Barcelona.

La temàtica de l’obra està inspirada en la poesia i la música, la problemàtica social i els sentiments i les emocions.

La seva obra està realitzada en acrílic sobre llenç.


 

MONTSE J. SORRIBES

 

Ha realitzat estudis al TPK Art i PensaMent Contemporani així com seminaris d’expressió i Psicomotricitat a Carme Aymerich (Ajuntament de Barcelona)
Ha realitzat diverses exposicions: Al Palau de la Música de Barcelona, Performance CC Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat, Tremp Museu Comarcal o la Casa Elizalde, entre d’altres.

La seva obra «Can Batlló» està realitzada en collage i bastidors revestits de roba.

 

 


 

MANEL KLOSE ALBENDEA

Ha realitzat estudis de Disseny a l’Escola Massana de Barcelona i Arquitectura a la Universitat de Barcelona. Ha realitzat exposicions col·lectives i individuals a Barcelona, Sabadell, Santa Perpetua o el Vendrell, entre d’altres.

La seva obra «Viena» està realitzada en fototinta.


 

ENRIC MASÓ VALLS

 

Nascut a Barcelona el 1955. Ha realitzat estudis a l’escola Llotja de Barcelona i Madrid. És un dels membres fundadors del Col·lectiu d’Artistes de Sants, del Grup Art 4 i Art 5 de gravat. Ha participat en exposicions individuals i col·lectives a diversos espais de Catalunya i al exerior. Actualment treballa sobre gravat i pintura matèrica.

La seva obra «Diaris amb pols» està realitzada en tècnica mixta i collage.

 

 


 

JOSEP OLIVARES SEGALÀ

Ha participat en diverses exposicions del Col·lectiu d’Artistes de Sants a la sala de Sant Medir, a les Cotxeres de Sants i la Biblioteca Vapor Vell.

La seva obra «Imaginació de La Hormigonera» està realitzada en acrílic.


 

JOAN PALLAROLA BALSERA

Del dibuix a l’humor gràfic i els cartells, entro amb el pinzell de la mà del surrealisme. Passo per etapes de protesta, figuratiu, objectes, cultures, i obro la porta al món màgic de l’abstracció i els sentiments, les matèries i construccions. Crec que l’espectador ha de trobar els seus propis sentiments a les meves obres.

La seva obra està realitzada en tècnica mixta, olis acrílics i matèria sobre cartó.


 

ANNA RODÀ AGUAS

Nascuda a Barcelona el 1955, entén l’art com un eix vital que ha conformat el seu camí artístic i personal, enfortit en rebre el guardó de bronze al Saló Internacional d’art de Besiers.

L’obra, cúmul d’emocions, aspira a existir i és acció, reflexió, transformació, recerca, diàleg i expressió conscient el jo i el món on viu. Per tant, és el resultat d’un vast aprenentatge multidisciplinari, progressiu, pel que cada creació s’adapta i es llegeix pel lloc on es crea.

Les seves obres «Kos 1» i «Kos 2» estan realitzades en la tècnica de memòria fotogràfica artística retocada per ordinador.


 

Mª HELENA ROIG ARNAU

 

La violència de gènere és el tema central de l’obra que presenta a l’exposició col·lectiva KAOS. També, ha realitzat exposicions a la Biblioteca Vapor Vell, la Sala Lluïsa Franch i a Sant Medir.

Les seves obra «Quan s’acabarà?» i «sexualitat dins del kos» estàn realitzades en tinta xinesa i puntillisme i tinta xinesa respesctivament.

 


 

CARLOS A. SÁNCHEZ MAYDANA

Ha realitzat estudis en diversos tallers i participat en mostres, tant col·lectives com individuals, a diferents salons d’Argentina, els Estats Units, França, Cuba, Bèlgica o Espanya.

Les seves obres «Retorno» i «El Viaje» estan realitzades en acrílic, aquarel·la i grafit i en oli sobre tela, respectivament.

>> Entrada Lliure

 

ACTIVIDAD:

Título: KOS, kaos,  removem l’art
Género: Varias Disciplinas
Artista: Exposición Colectiva · Artistes de Sants
Inauguración: Jueves 4 de Octubre de 2018
Hora: 19.00 h
Duración: Del 4 al 30 de Octubre de 2018
Lugar: La Hormigonera Col·lectiu Cultural
Carrer d’Olzinelles 63, baixos
08014 · Sants · Barcelona

 

 

Kos, Kaos Removem l’Art