Del 31 de Març al 14 d’Abril
Inauguració Dijous 31 de març de 2016 · 19:30h

Les fotografies de paisatge urbà que composen la sèrie «A l’entorn» formen part d’un projecte obert, sense data de finalització, amb el que pretenc representar d’una manera no manipulada una part del que ens envolta, de l’espai a l’entorn del qual vivim, intentant transmetre a l’espectador allò invisible que també hi és però no veiem.

Enquadro fragments del paisatge urbà que mai estaran a l’abast de la dimensió humana, per alçada o distància, i que ens condicionen la perspectiva visual en impedir un horitzó que hi és, malgrat no el puguem veure. Fragments que formen part de l’escenari de la nostra quotidianitat.

Una breu nota personal sobre A l’entorn:

Contemples l’espai que t’envolta i t’adones que hi ets, projectat en el que mires, i sospites que aquestes formes i volums amaguen alguna cosa més que el paisatge en què s’han convertit després que algú transformés la matèria inert per donar-li un sentit utilitari. Potser un anhel que no va passar d’intenció. Potser un desig que un dia es va complir, finalment. Potser una conversa adherida a la paret en una capa invisible sense relleu.

Aquestes fotografies no són res més que l’enquadrament d’alguns dels escenaris en què representem la nostra existència, l’entorn d’una solemnitat que dissimula la nostra fragilitat.